Známe dokonale účetní a daňovou

problematiku.


Jsme pro Vás ten správný partner.


Pomáháme firmám a živnostníkům nejen v jejich začátcích, ale i po celou dobu jejich podnikání.
Přebíráme účetní agendu tak, aby se klienti mohli vždy plně soustředit zejména
na svůj předmět podnikání.
Máme radost, že jste u nás na správné adrese.

O nás

Využíváme principu sdílené pracovní síly s co nejvyšší mírou automatizace nastavených procesů. Jedině tak lze včas zpracovat velké množství účetních dokladů a eliminovat chybovost při zaúčtování jednotlivých dokladů.

Sledujeme nejnovější trendy v oboru a neustále se zlepšujeme. Uvědomujeme si, že usnout na vavřínech se úspěšným firmám velmi často z dlouhodobého hlediska nevyplácí. Podání ruky a čestné slovo má u nás větší váhu i smysl. Čím méně vynaloží naši klienti energii směrem k drahé a přebujelé administrativě a neefektivní komunikaci, tím více energie jim zbývá na řešení daleko podstatnějších a možná i příjemnějších záležitostí.

0
FIREM CELOSVĚTOVĚ
0
ZAMĚSTNANCŮ VE SKUPINĚ
0
DNÍ JIŽ PODNIKÁME

GTF CORP. NABÍZÍ KLIENTŮM SVÉ SLUŽBY ŘEŠENÉ VŽDY NA MÍRU

GTF CORP. nabízí služby pro různé typy zákazníků. Ideální řešení pro drobné klienty, podnikatele a movitější klienty se přirozeně liší. Každému jsme ovšem schopni připravit odpovídající nabídku řešení pro plné nebo částečné převzetí účetní a daňové agendy.  Naši klienti od nás mohou očekávat maximální vstřícnost a připravenost respektovat jejich individuální potřeby. Výsledkem jsou potom služby šité na míru potřebám klienta. Klient od nás vždy dostane to, co očekává. Přidanou hodnotou pro našeho klienta je péče celého týmu profesionálů a naše dlouholetá praxe v účetní a daňové oblasti.

OBLASTI NAŠICH ČINNOSTÍ

Máme zkušenosti se zpracováním mezd pro malé i velké korporátní společnosti se stovkami zaměstnanců. Našim klientům poskytujeme zpracování mezd pro celou společnost nebo pouze pro vybrané zaměstnance či pouze pro samotný management společnosti. Někteří klienti preferují rozesílání mezd výhradně přes náš bankovní účet z důvodu zajištění maximální diskrétnosti při vyplácení mezd.   Individuálně lze u nás nastavit zejména způsob zadávání osobních a mzdových údajů do systému a způsob předávání mzdových výstupů.

V tomto případě je možné nastavit rozsah spolupráce od účetní supervize až po kompletní převzetí celé agendy.

Účetní supervize předpokládá, že klient má vlastní účetní a potřebuje zajistit kontrolu metodické správnosti účetnictví a pomoc s řešením neobvyklých případů. Účtování je prováděno klientem a my provádíme kontrolu správnosti účtování a poskytujeme poradenství v případě nestandardních účetních případů.

Protipólem supervize je kompletní převzetí účetnictví na základě klientem předaných podkladů. Tato spolupráce nevyžaduje žádné účetní znalosti klienta. O veškerou účetní a daňovou agendu se postaráme my a to vč. např. komunikace s finančním úřadem a ostatními orgány státní správy.

Zpracováváme účetnictví živnostníků, malých a středních firem, bytových družstev i SVJ. Připravujeme pro ně veškerá daňová přiznání a poskytujeme jim potřebné poradenství.

Máme zkušenosti s vedením účetnictví a daňovou problematikou neziskových organizací či organizačních složek zahraničních podniků.

Jak již z názvu vyplývá, tato služba pokrývá veškerou ekonomickou agendu – účetnictví, daně a mzdy. I v tomto případě lze individuálně nastavit rozsah spolupráce v jednotlivých oblastech stejně jako v předchozích případech.

V České republice je nejoblíbenější právní formou společnost s ručením omezeným. Její vyšší pořizovací náklady jsou plně kompenzovány faktem, že na rozdíl od živnosti, společník neručí celým svým majetkem a obchodní společnost můžete kdykoliv i se ziskem prodat.

Společnost s ručením omezeným může založit jeden zakladatel (právnická i fyzická osoba). Statutárním orgánem je jednatel. Společnost se zakládá Zakladatelskou listinou v případě jediného společníka a Společenskou smlouvou, pokud je společníků více. Minimální základní kapitál je od 1. 1. 2014 možný i ve výši 1 Kč.

Zakládáme i akciové společnosti, evropské společnosti, veřejné obchodní společnosti, komanditní společnosti a družstva.

Záleží nám na dění kolem nás. Uvědomujeme si přítomnost 21. století a neomezené možnosti internetu. Automatizace a zlepšování služeb se každým dnem neustále vyvíjí a neúprosně vše zrychlují. Chceme být součástí této úžasné proměny a hlavně chceme být přínosem pro koncové uživatele všech našich budoucích služeb s globálním pokrytím.

Už dnes víme, že změníme svět v oblastech každodenního života a při tvorbě našich aplikací pro nás bude vždy na prvním místě – člověk – jedinec, který nesmí trpět přemírou automatizace a bezbřehým honem za ziskem. Těšte se s námi na naše nové – my pevně věříme – revoluční produkty. Držte nám palce! Děkujeme

Naše firma funguje díky GTF CORP. bez zbytečné byrokracie. Starají se nám o veškerou účetní a daňovou agendu. Velmi oceňujeme elektronický přenos dat. Díky tomu ušetříme spoustu času.
Peter FOLK - Jednatel / Majitel
Peter FOLK - Jednatel / Majitel
FOLO s.r.o.
Vedení účetnictví a podání daňového přiznání nechávám na partnerech z GTF CORP. Jednoduše vůbec neřeším “papírování“ a plně se věnuji svému podnikání.
Olga FRANCLOVÁ - Realitní Makléř
Olga FRANCLOVÁ - Realitní Makléř
OSVČ

MISE

Pomáháme svým zákazníkům zvyšovat jejich efektivitu a rychle a správně reagovat na tržní prostředí i na podněty státní správy – díky větší koncentraci na hlavní činnost jejich podnikání a širokému týmu odborníků na naší straně pro jednotlivé účetní a daňové oblasti. Přinášíme jim tak vyšší konkurenceschopnost, větší prostor pro ziskovost a v neposlední řadě i radost ze spolupráce.

VIZE

Chceme být odpovědnou, inovativní a lidsky přívětivou firmou, která je silná zejména svou schopností využívat špičkové technologie pro dosažení cílů při poskytování služeb svým zákazníkům.

MANAGEMENT

Prázdná záložka

 

Úspěšná poradenská a účetní

skupina.


Máme velké plány do budoucna.


Chceme měnit svět, zjednodušovat a zefektivňovat různé procesy.
Své zkušenosti a nápady chceme převést na internetové nástroje odpovídající
době 21. století.
Chceme si stále vážit i úplně obyčejných lidí, pomáhat jim najít pracovní
uplatnění, být jim oporou v době, kdy ostatní na nich chtějí nekale vydělávat.
Chceme nezapomenout, že byznys není jen o penězích.